Λαμία – Παναθηναϊκός 0-5: Ιωαννίδης και Μπακασέτας «υπέγραψαν» τον περίπατο των Πράσινων

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Βόλτα στο «Αθανάσιος Διάκος» έκανε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο του τη Λαμία επικρατώντας με 5-0, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Οι «πράσινοι» έφυγαν με 3 βαθμούς από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, μπαίνοντας στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος, την Τετάρτη (24/4).

Το τριφύλλι δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας με τον Ιωαννίδη και τον Τάσο Μπακασέτα να δίνουν πραγματικά σόου στη Λαμία. Ο Βέρμπιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 21ο λεπτό, αντί του Μπερνάρντ, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, καταφέρνοντας δύο λεπτά αργότερα να ανοίξει το σκορ για το «τριφύλλι», στην πρώτη του επαφή.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Στο 44′ ο Ιωαννίδης ξεπέρασε τον Κορνέζο και μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, δίνοντας στον Μπακασέτα ο οποίος από το ύψος του πέναλτι, διπλασίασε τα τέρματα των «πρασίνων».

Στο 54ο λεπτό ο Ιωαννίδης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0 για τον Παναθηναϊκό.

Το σόου των Μπακασέτα-Ιωαννίδη συνεχίστηκε στη Λαμία, με τον πρώτο στο 60′ να τροφοδοτεί τον δεύτερο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας με το δεύτερο γκολ του στο ματς το 5-0.

Ο Ιωαννίδης έκανε… τον Μέσι, όμως ο Κορνέζος του χάλασε την στιγμή!

Λαμία-Παναθηναϊκός 0-5

Γκολ: 23′ Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), 44′, 57′ Μπακασέτας (Παναθηναϊκος), 54′, 60′  Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Τζανδάρης (Λαμία), Γέντβαϊ (Παναθηναϊκός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62′ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46′ Σίντκλεϊ), Νούνιες, Τζανδάρης (62΄Κοντονίκος), Σλίβκα, Λέικ (46′ Μαρτίνεθ), Τσιλούλης, Μάλτσι

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν (63′ Βιλένα), Χουάνκαρ (63′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ (21′ λ.τ. Βέρμπιτς), Λημνιός, Μπακασέτας (63′ Μανσίνι), Ιωαννίδης (71′ Σπόραρ)

Διαιτητής: Ευαγγέλου Βοηθοί: Φωτόπουλος, Καραγκιζόπουλος Τέταρτος: Κατοίκος VAR: Διαμαντόπουλος, Σαμοΐλης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί